Pöydän vuokraajalle

Kierrätys on mahtava juttu! Sinulle turha juttu, voi olla toiselle tarpeen!

Meillä on tällä hetkellä noin 120 myyntipöytää. Tutustu alla oleviin ohjeisiin ja varaa oma myyntipaikkasi!


PÖYTÄVUOKRAT

  • 35 € / 7 päivää
  • 50 € / 10 päivää 
  • 65 € / 2 viikkoa
  • 120 € / kuukausi

Lisäksi veloitamme 3% myyntiprovision. 

50/50 myyntipöydässä myyntiprovisio 50%, pöytävuokran ollessa 15 €/vko

Katso koko hinnasto


Huomioithan, että kirpputori ostoksilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta. Meiltä löytyy sovituskopit ja mahdollisuus todeta tuotteen kunto ja sopivuus paikan päällä, (myös sähkölaitteet) toisinkuin etäkaupassa (nettikirpputorit)

Pöytäjaksot- ja vuokrat

Myyntipöydän voi vuokrata soittamalla tai viestillä numeroon 041 3155 598 (myös whatsapp) tai sähköpostilla oliviakirpputori@gmail.com.

Minimivuokrajakso on 7 päivää. Asiakas voi tuoda tavarat vuokrajaksoa edeltävänä päivänä viimeisen tunnin aikana (ma klo 17-18, ti-pe klo 16-17, viikonloppuisin klo 14-15).

Vuokrasopimuksen jatkosta ilmoitettava 3 päivää ennen jakson päättymistä.

Myyntipaikan vuokran voi maksaa tavaroita tuodessa tai sen voi vähentää tilityksen yhteydessä myynnistäsi. Jos vuokraviikkoja on useampi, vuokra maksetaan 7 päivän jaksoissa.

Tilitys ja pöydän tyhjennys

Maksamme tilitykset joko käteisellä tai ilmoittamallesi tilille myyntijakson päätyttyä tai jaksoittain sovittaessa. Ilmoitathan vuokrajakson alussa, haluatko tilitykset käteisellä vai tilisiirtona. Tilitykset tilille tehdään maanantaisin ja torstaisin.

Pöytä tulee tyhjentää vuokrajakson viimeisenä päivänä tuntia ennen sulkemisaikaa, eli ma klo 17 mennessä, ti-pe klo 16 mennessä ja viikonloppuisin klo 14 mennessä.

Myyntipaikan tyhjentämisen jälkeen tarkistathan vielä löytöpöydän, ettei sinne mahdollisesti jää omia tavaroitasi. Löytöpöydässä olevia tavaroita säilytämme 2 viikkoa. Mikäli haluat jättää tavarat myyntijakson päätyttyä meille, ovat ne tämän jälkeen kirpputorin omaisuutta. Pöydän tyhjentämisestä veloitamme 10 €, mikäli teemme sen puolestasi.

Facebook-noutopiste

Idea on yksinkertainen ja tarkoitettu helpottamaan Facebook-ryhmissä tapahtuvaa kaupankäyntiä.

Facebook- myyjä tuo myymänsä tuotteen meille säilytykseen (max. Ikea-kassillinen, isommista tuotteista voidaan sopia sen hetkisen säilytystilan mukaan, ei kuitenkaan huonekaluja) ja ostaja noutaa sen meiltä aukioloaikojen puitteissa. Veloitamme tästä 2 €/tuote tai kassi.

Myyjä ja ostaja sopivat tuotteen tuomisesta, noudosta ja hinnasta keskenään, toimimme vain säilytystilana. Ostaja jättää myyjälle pakettia noutaessa rahat ostosta +2€ meidän veloituksemme säilytyksestä, ja rahat odottavat myyjää kirpparilla seuraavan kerran meillä piipahtaessa! Helppoa vai mitä! Myyjä voi myös itse maksaa säilytyksen etukäteen.

Myyjä: Merkitsethän tuomasi tuotteeseen lapulla oman nimesi, puhelinnumerosi, päivämäärän, jolloin tuot tuotteen meille sekä myyntihinnan. Nämä tiedot eivät kulje ostajalle, vain meille, mikäli joudumme ottamaan sinuun yhteyttä.

Ostaja: Varaa käteistä rahaa mukaan. Löydät pakettisi kassalta myyjän nimellä. Paketin säilytysaika on 2 viikkoa, jonka jälkeen palautamme sen myyjälle.

Hinnoittelu ja hintalaput

Myynnissämme on hinnoitteluun tarkoitettuja hintalappuja, n. 100 kpl / 1 €. Nuppineulat sekä henkarit sisältyvät pöytävuokraan. Hintalaput voi tehdä myös itse tai tulostaa sivuiltamme. (alempana)

Merkitse pöydän numero ja hinta selvästi. Epäselvissä tapauksissa tulkitsemme hinnan harkintamme mukaan. Jos lappua ei löydy tai pöytänumero puuttuu, viemme tuotteen "löytöpöytään". 

Pöydän hintaan kuuluu 10 kpl varashälyttimiä, lisähälyttimet 3 kpl/1 € tai 0,50 €/kpl. Hälyttimiä käytettäessä laita hintalappu hälyttimen väliin. 

Jos haluat antaa tuotteillesi alennusta esim. -50%, ilmoita siitä kassalle. Jos haluat muuttaa hintaa tuotteeseen, tee siitä aina uusi hintalappu.

Lataa, täytä ja tulosta PDF hintalaput. Saat siistit ja selkeät hintalaput tuotteillesi.  Pöytänumero kopioituu automaattisesti jokaiseen lappuun, kun kirjoitat sen ensin yhteen. (avaa tiedosto ILMAISELLA abobe acrobat readerilla, jolloin voit täyttää laput koneella. Voit tulostaa laput myös tyhjinä ja täyttää käsin

Valitse tulostimen asetus: "Sovita tulostusalueeseen", niin hintalaput tulostuvat oikein

Tuotteet ja vastuu

Kirpputori ei vastaa tavaroiden kunnosta, vaan vastuu on myyjällä. Ilmoita hintalapussa, mikäli tuote ei ole ehjä.

Myytävät tuotteet tulee sijoittaa ainoastaan omaan pöytään, ei lattialle eikä käytäville. Myyntipaikan järjestyksestä ja siisteydestä vastaa myyjä itse.

Kirpputori ei korvaa asiakkaalle palo- tai vesivahinkoja, eikä varastettuja tai rikkimenneitä tavaroita. Meillä on tuotteisiin asennettavia varashälyttimiä, suosittelemme niiden käyttöä arvokkaimmissa tuotteissa. Pyrimme tekemään parhaamme estääksemme varkaudet ja vahingot. 

Kirpputorilla on tallentava kameravalvonta.

50/50 palvelu

Palvelun periaate on yksinkertainen. Myyjä tuo tavarat meille, me hinnoittelemme, asettelemme ja myymme tavarat puolestasi. Lisäksi siivoamme pöydän päivittäin, sekä tyhjennämme pöydän vuokra-ajan päätyttyä. Tuotteet hinnoitellaan siten, että myyjä saa myynnistä 50% ja kirppis 50%. Tästä palvelusta perimme 15 € viikkovuokran. 50/50- pöytiä on tarjolla rajoitetusti.


Vinkkejä Kirpputorimyyntiin

  • Tuo myyntiin vain ehjiä ja puhtaita vaatteita ja tuotteita
  • Älä ylihinnoittele. Mieti, mitä maksaisit siitä itse.
  • Hinnoittele selkeästi. Koon merkitseminen hintalappuun auttaa jo paljon, ja selkeä käsiala ;) Muista merkitä myös pöytänumero.
  • Kausivaatteet: talvivaattet myy parhaisten loppysyksystä ja talvella, kesävaatteiden myynti kannattaa ajoittaa kevääseen ja kesään
  • Liian täysi ja sotkuinen pöytä ei houkuttele asiakkaita. Tavaroita voi tuoda lisää koko myyntiajan ja samalla huolehtia pöydän siisteydestä.

Täytä hintalaput koneella ja tulosta!

Avaa pdf tiedosto Abobe Acrobat Readerilla (lataa ilmaiseksi TÄSTÄ)  Kun kirjoitat pöytänumeron ensimmäisen kerran, se kopioituu automaattisesti loppuihin lappuihin sivu kerrallaan.  Voit myös tulostaa laput tyhjänä pöytänumeron kera ja tulostaa. Hintalappuja saat myös 1 € hintaan kassalta. (tyhjiä pahvilappuja ja nuppineulat)

Valitse tulostimen asetus: "Sovita tulostusalueeseen", niin hintalaput tulostuvat oikein

KÄYTÄVÄKIRPPIKSET

Järjestämme säännöllisesti myös suosittuja käytäväkirppispäiviä, jolloin voit varata myyntipaikan ja tulla itse myymään tavaroitasi. 

Käytäväkirppis järjestetään kirpputorin sisäänkäynnin luona olevalla käytävällä. Ilmoitamme käytäväkirppipäivistä kotisivujen lisäksi myös Facebook tai Instagram profiilissa.

Seuraava käytäväkirppis:  la 5.heinäkuuta klo 10-14