Kuolinpesän tyhjennykset

RASKAITA TEHTÄVIÄ SURUN KESKELLÄ

Omaisen menettäminen merkitsee valtavaa elämänmuutosta ja tuo mukanaan lukuisia tehtäviä. Yksi merkittävimmistä näistä on asunnon tai talon tyhjentäminen. Surun keskellä tämä voi olla erityisen raskasta, etenkin kun läheiset eivät aina ole käytettävissä auttamaan.

Me olemme täällä tukemassa sinua tässä vaikeassa tilanteessa. Ymmärrämme, että kuolema on arvokas asia. Toimimme luottamuksellisesti ja ympäristöä kunnioittaen, kierrätämme ekologisesti.

Ilmaisen arviointikäynnin aikana käymme läpi työmäärän, kustannukset ja mahdolliset tavaroiden ostot. Tarvittaessa huolehdimme myös asunnon tai talon loppusiivouksesta. Jokainen asiakas on meille yksilö, ja palvelumme räätälöidään aina tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tästä syystä emme pysty antamaan tarkkaa hinta-arviota etukäteen.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jotta voimme keskustella tilanteestasi ja sopia tapaamisesta. 

p. 041 3144 288 /Jenni


MUUT TYHJENNYKSET JA LOPPUSIIVOUKSET

Tarjoamme tyhjennys- ja siivouspalveluja myös muihin kohteisiin. Olipa kyseessä kesämökin, varaston tai asunnon tyhjennys tai tarve tavaramäärän vähentämiseen muuton yhteydessä, olemme täällä auttamassa.

Ilmaisen arviointikäynnin avulla määritämme työhön tarvittavan ajan, kustannukset ja mahdolliset tavaraostot. Tavaroita ostetaan tapauskohtaisesti, ja loppusiivous hinnoitellaan erikseen.

Ole rohkeasti yhteydessä, niin voimme sopia arviointikäynnistä ja yhdessä löytää parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

puh. 041  3144 288

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä