Varausehdot

Myyntipaikan vuokraushinnasto


  • Peruspöydät 35 €/viikko, 50 €/10 pv, 65 €/2 vko, 120 €/kk
  • Paripöytä 55 € tai 30 € puolikas
  • Veloitamme lisäksi 3% provision myydyistä tuotteista 
  • 50/50 Pöytä 15 € + 50 % myyntiprovisio
  • Lisäpäivä 5 € (vain mikäli vuokrauksien väliin jää tyhjiä päiviä, ensisijaisesti tarjoamme niitä jatkoksi, mutta voit kysyä myös aikaisempaa aloitusta)

Minimimyyntijakso on viikko (7 päivää) 

Koko hinnastoon voit tutustua lisäpalveluineen TÄÄLLÄ

Vuokra-ajan voi maksaa aloittaessa tai sen voi vähentää myynneistä. Vuokra-ajan ollessa enemmän kuin viikko, vuokra veloitetaan viikon jaksoissa.

Viikkovuokra sisältää

  • Myyntipaikan, jossa on pöytä, hylly ja henkaritanko henkareineen
  • Hintalappupohjat voit tulostaa sivuiltamme, voit myös täyttää ne abobe acrobat ohjelmalla ja tulostaa valmiit laput. Kassalta voit ostaa blankot hintalaput ja nuppineulat n. 100 kpl/1 €
  • Tuotteiden esillepano vitriiniin max. 3 tuotetta

Omien henkareiden, rekkien, hyllyjen tai lisäosien tuominen ja esille laitto myyntipaikalle on kielletty. Tuotteita voi myydä ainoastaan niille varatuissa paikoissa, ei lattialla! Tuotteiden kuljetuslaatikoiden tai pussien säilyttäminen myyntipaikalla on kielletty. Kirpputorin henkilökunnalla on oikeus siivota ja hävittää myyntipaikalta kaikki ylimääräinen pois.

50/50 palvelu:

Palvelun periaate on yksinkertainen. Myyjä tuo tavarat meille, me hinnoittelemme, asettelemme ja myymme tavarat puolestasi. Lisäksi siivoamme pöydän päivittäin, sekä tyhjennämme pöydän vuokra-ajan päätyttyä.

  • Myyjä saa myynnistä 50% ja kirppis 50%. 
  • Pöytävuokra 15 € /vko  50/50- pöytiä on tarjolla rajoitetusti. 

Varausehdot

Varaus on sitova. Mikäli estyt aloittamaan voit tarjota paikkaasi ystävälle tai tuttavalle. Uusi sopimus tulee tehdä ennen vuokra-ajan aloitusta vuokraajan vaihtuessa. Peruutus tulee tehdä mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 3 päivää ennen aloitusta. Mikäli tuotteita ei ole tuotu ensimmäisen kolmen päivän aikana, vuokraamme pöydän eteenpäin

Tuotteet voi tuoda myyntiin myyntijakson ensimmäisenä päivänä aukioloaikojen puitteissa tai myyntijakson alkamista edeltävänä päivänä (ma klo 17-18 , ti-pe klo 16-17 ja la-su klo 14-15)

Myyntipaikka tulee olla kokonaan tyhjennetty viimeisenä vuokrapäivänä, tuntia ennen sulkemisaikaa eli ma klo 17.00, ti-pe klo 16.00 ja viikonloppuisin klo 14.00 mennessä. Huomioi mahdolliset erityisaukioloaikojen tuomat muutokset. Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty ko. aikoihin mennessä, henkilökunta tyhjentää myyntipaikan ja perimme tästä 10 €, joka vähennetään myynneistä. Mikäli tuotteita ei ole noudettu, veloitamme 5 € jokaisesta alkavasta päivästä, jolloin tuotteet ovat noutamatta.

Myyntipaikan vuokra ei jatku automaattisesti. Varausta voi jatkaa, jos myyntipaikka on vielä vapaana. Ilmoita tästä vähintään 3 päivää aiemmin. Kun tyhjennät myyntipaikkaa, ole tarkkana, ettei vieraita tuotteita lähde omien myyntitavaroidesi mukana. Tarkasta lähtiessäsi myös löytöpöytä, jonne viemme tuotteet, joista on kadonnut hintalappu. Säilytämme tuotteita löytöpöydässä 2 viikkoa. (päivämäärä tuotteissa)

Jatkuva varaus

Paikka on mahdollista varata myös pidemmäksi aikaa jatkuvaksi, jolloin kukaan muu ei pysty varausta paikalle tekemään. Jatkuvan paikan minimivarausaika on 28 päivää. Jatkuva pöytä hinnoitellaan suunnitellun keston mukaan. Pöydän irtisanomisaika on 3 päivää.

Tilitys

Maksamme tilitykset joko käteisellä tai ilmoittamallesi tilille myyntijakson päätyttyä tai jaksoittain niin sovittaessa. Ilmoitathan vuokrajakson alussa, haluatko tilitykset käteisellä vai tilisiirtona. Tilitykset tilille tehdään maanantaisin ja torstaisin. Tilityksestä vähennetään pöytävuokra, mikäli sitä ei ole maksettu etukäteen ja 3% myyntiprovisiomme.

Hintalaput ja hälyttimet

Täytä hintalaput aina mahdollisimman tarkoilla ja selkeillä kuvauksilla (esim. Adidas vihreä huppari, koko S). Tämä ehkäisee hintalappujen vaihdon mahdollisuutta. Tämä on kaikkien myyjiemme etu. Jos tuotteessa on jokin puute tai virhe, kerro tästä rehdisti tuotteen kuvauksessa. Kirpputorille saa jättää myyntiin vain ne tuotteet, joissa on hintalaput jo kiinnitetty tuotteisiin.

Jos haluat muuttaa hintaa jälkeenpäin, laita tilalle aina uusi hintalappu. Ilmoita kassalle jos haluat antaa %- alennuksen pöytäsi tuotteille esim. viimeisen päivän aikana kaikki tuotteet -50%

Varmista, että hintalappu on kiinnitetty kunnolla!

Jos tuotteen hintalappu on jostain syystä hävinnyt, ei tuotetta myydä, vaan se viedään hintalaputtomille tavaroille tarkoitettuun paikkaan, löytöpöydälle. Hintalaputtomia tavaroita säilytämme kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi. 

Vapaavalintaiset lisäpalvelut


Lisäpäivä

Lisäpäivä on varattavissa vuokrauksen jatkoksi, mikäli vuokrauksien väliin jää tyhjiä päiviä. Tarjoamme päiviä ensin pöydän nykyiselle vuokraajalle ja sen jälkeen seuraavalle vuokrajalle, mikäli hän haluaisi aloittaa aiemmin. Lisäpäivä voi olla siis myyntijakson alussa tai lopussa. Hinta 5 € päivä

Myyntipaikan tyhjennys 10 €

Tyhjennämme myymättä jääneet tavarat myyntijakson viimeisenä päivänä odottamaan asiakkaan noutoa. Tavarat tulee noutaa myyntijakson viimeisenä päivänä ennen kirpputorin sulkeutumista.

Myymättömien tavaroiden jättö kirppikselle 10 €

Myymättä jääneet tavarat on mahdollista jättää meille. Asiakkaan tulee kuitenkin itse tyhjentää paikka kokonaan sopimusehtojen mukaisesti. Jättäessään tavarat meille, ne siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi.

Löytöpiste

Kirpputorilla on löytöpiste, johon kerätään hintalaputtomat tavarat ja tuotteet, jotka ovat jääneet kirpputorille vuokra-ajan jälkeen. Säilytämme löytötuotteista 2 viikkoa, jonka jälkeen tuotteet siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi. Löytöpiste tyhjennetään viikon välein. 

Vastuut

Asiakas on vastuussa oman myyntipaikkansa järjestyksestä sekä tuotteista, joita hän myy. Emme ota myyntiin rikkinäisiä tuotteita, elintarvikkeita, vaarallisia aineita, aikuisviihdettä, alkoholijuomia, tupakkaa, piraattituotteita tai mitään laitonta. Tarkista sähkölaitteiden toimivuus aina ennen myyntiin tuontia! Kirpputorilla on oikeus poistaa tuotteita myynnistä ja ilmoittaa poistetuista tuotteista asiakkaille.

Myynnissä olevat tuotteet eivät saa ulottua käytävälle asti. Jos myyntipaikassa on liikaa tavaraa niin, että tuotteet leviävät naapurin paikalle tai käytävälle, kirpputorilla on oikeus siistiä paikkaa 5 € maksulla. Muistutamme, että siistit pöydät, joissa ei ole liikaa tavaraa vetävät asiakkaita parhaiten puoleensa!

Jos huomaat myyntipaikallasi vieraita tuotteita, pyri palauttamaan ne oikeaan paikkaan tai tuomaan ne kassalle. Älä siirrä niitä toisen myyjän paikalle. Kirpputori ei vastaa tuotteiden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Meillä on tallentava videovalvonta ja kassalta saa veloituksetta varashälyttimiä 10 kpl/myyntipöytä ja lisäkappaleet 0,50 €/kpl. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta (ellei kassalla ostohetkellä toisin mainita).

Myyjä antaa sopimusehtojen mukaisesti suostumuksen sosiaalisessa mediassa julkaistavaan materiaaliin, jota tuotetaan myynnin edistämiseksi.

Emme vastaa tulipalosta, vesivahingosta, varkaudesta tai ilkivallasta aiheutuvasta vahingosta.

Varatessaan myyntipaikan, myyjä sitoutuu noudattamaan Olivian kirppiksen ohjeita ja sääntöjä. Ohjeiden ja sääntöjen noudattamatta jättäminen tai epäasiallinen käyttäytyminen kirppiksellä voivat johtaa myyntipaikan vuokrauksen ennenaikaiseen päättymiseen.
Olivia kirppis pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Verifone Oyj (0943819-9 ) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Verifone näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verifone Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.